Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Capre De Vanzare Tulcea

Capre De Vanzare Tulcea. De vanzare gaini de vanzare alte pasari cumparari pasari porumbei de vanzare rate de vanzare accesorii curcani de vanzare anunțuri acvarii ferma rasa pura ofera spre vanzare exemplare deosebite de capre din rasa saanen , atent selectate de catre. La cerere ofer acte apia. 17 septembrie 2 200 m2. Vand capre cu iezi langa ele. Buna seara puteti sa postati aici pe grup capre dar numai si numai capre.

Anuntul capre de vanzare este adaugat de pe olx.ro. Pentru detalii va rog sunati la nr:0721670287. La cerere ofer acte apia. Agentia dumsyl rentimob va propune spre vanzare : Masina este dotata si cu perne de aer.

Dezactivate Tulcea Vand 12 Capre De Lapte Si Un Tap Tulcea Olx Ro
Dezactivate Tulcea Vand 12 Capre De Lapte Si Un Tap Tulcea Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/oferta/tulcea-vand-12-capre-de-lapte-si-un-tap-IDe2uny.html
Vrei casa de vanzare tulcea? Anunturi auto second hand, masini de vanzare tulcea , masini tulcea , piese auto , auto second. Publicat duminicã, 07 august 2016 , vizualizat de 421 ori. Fiți la curent cu capre de vanzare pret. Vand capre cu iezi langa ele.

Pretul este negociabil in limita bunului simt.

Animale domestice si pasari » capre. Publicat duminicã, 07 august 2016 , vizualizat de 421 ori. Tulcea, 170 ron, anunt 40289. Prepelite de vanzare la preturi de criza. Capre de vanzare la pretul afisat mai sus.

Animale domestice samsud, capra de vanzare foarte buna da lapte 2 litri. Cele mai noi cele mai vechi preț crescător preț descrescător relevanță. Prepelite de vanzare la preturi de criza. Agentia dumsyl rentimob va propune spre vanzare : De vanzare gaini de vanzare alte pasari cumparari pasari porumbei de vanzare rate de vanzare accesorii curcani de vanzare anunțuri acvarii ferma rasa pura ofera spre vanzare exemplare deosebite de capre din rasa saanen , atent selectate de catre.

Anunturi Vanzari Capre Vanzari Tapi Iezi Caprite
Anunturi Vanzari Capre Vanzari Tapi Iezi Caprite Source from : https://www.olx.ro/anunturi-agricole/animale-domestice-pasari/capre/
Pretul este de 8500 euro negociabil, sau la schimb cu animale, oi, capre, tauri! Containere de vanzare in tulcea. Cele mai noi cele mai vechi preț crescător preț descrescător relevanță. De vînzare 15 capre rasa carpatina si albă de banat stare bună de întreținere cu tratamentele la zi. Toate rasele de animale de vanzare.

De vînzare 15 capre rasa carpatina si albă de banat stare bună de întreținere cu tratamentele la zi.

Auto, moto si ambarcatiuni tulcea , imobiliare tulcea , locuri de munca tulcea , electronice si electrocasnice tulcea , moda si frumusete tulcea , casa si gradina tulcea , mama si copilul tulcea. Casa de vanzare cu 4 camere, situata in judetul tulcea,in zona piata noua, cu suprafata totala de 760 mp ,supr. Preturile accesibile si modelele facute la cererea clientilor confera flexibilitate si posibilitatea de a optimiza costurile pentru acestea. Animale de ferma de vanzare. Capre de vanzare la pretul afisat mai sus.

Vand capre cu iezi langa ele. Descopera 204 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la tulcea (judetul). Continuând, sunteți de acord cu politica de confidențialitate și cookie și acceptați modul în. Capre de vanzare la pretul afisat mai sus. Vand 215 de capre dintre care 50 au fatat, 115 trebuie sa fete, 45 sunt iede de anul trecut si nu stiu cate dintre ele vor fata si 5 tapi.

Anunturi Animale Domestice Tulcea Olx Ro
Anunturi Animale Domestice Tulcea Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/anunturi-agricole/animale-domestice-pasari/tulcea-judet/
Caprele din aceasta rasa sunt unele dintre cele mai mari din categoria capre de lapte dar si cele mai calme la temperament si produc cel mai mult lapte, care contine foarte putina grasime. Prepelite de vanzare la preturi de criza. Vînd 2 capre alpină franceză rasă pură mari frumoas dee dezvoltate bine bine,afata a 2 oară una la sfârșitul lunii aprilie de la alpină franceză rasă pură ,una afata așteaptă m urmași de la anglonubian rasă vind 170 capre metis, caprele sunt di tapi de rasa, corsituri, pentru inf 060631776. See more of capre de vanzare on facebook. Ferma de vanzare functionala in jud.

Capre de vanzare la pretul afisat mai sus.

Publicat duminicã, 07 august 2016 , vizualizat de 421 ori. Oferim spre vanzare hala industriala si cladir. Ferma este construita pe o suprafata de 26000 mp teren si are in concesiune un teren cu suprafata de 328 hectare cu ads bucuresti. Pret si detalii la 0240565182 sau 0749458723. Livrare rapida, calitate superioara, preturi practice.

Posting Komentar untuk "Capre De Vanzare Tulcea"