Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea La Iasi Pe Ore

Vremea La Iasi Pe Ore. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Vremea in iasi are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 10 ºc. 08 ore 39 minute fus orar: Get the iași, iași, românia local hourly forecast including temperature, realfeel, and chance of precipitation. Iasi, pascani, targu frumos, harlau, bucium.

Vremea azi in iasi, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in iasi. Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 22 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 758 mm hg. În această zi, bătrânii obișnuiau să prezică vremea în funcție de stelele cerului: Cer acoperit de nori, soare pe alocuri temperatura maxima iasi: Vremea iasi, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile.

Alertă Pe Aeroportul Iași Un Avion Plin Cu Muncitori Revine Din Germania In Plină Pandemie Cați Dintre Aceștia S Au Imbolnăvit Pe Plantațiile De Sparanghel Vremea Noua Liderul Presei Vasluiene
Alertă Pe Aeroportul Iași Un Avion Plin Cu Muncitori Revine Din Germania In Plină Pandemie Cați Dintre Aceștia S Au Imbolnăvit Pe Plantațiile De Sparanghel Vremea Noua Liderul Presei Vasluiene Source from : https://www.vremeanoua.ro/alerta-pe-aeroportul-ia%C8%99i-un-avion-plin-cu-muncitori-revine-din-germania-in-plina-pandemie-ca%C8%9Bi-dintre-ace%C8%99tia-s-au-imbolnavit-pe-planta%C8%9Biile-de-sparanghel/
Încărcarea vremii timp de 10 zile iasi, românia. Vremea iasi, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. * vreme indică în ora locală. Fii la curent cu starea vremii din iasi.

Conform datelor recensamantului din anul 2002, iasi numara 320.888 de locuitori si era astfel al doilea oras ca marime.

Vremea de azi pe ore și temperatura de acum din iasi direct de la stația meteo! Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Informatiile despre vremea in iasi au fost ultima oara actualizate la 21:03. Se simte adierea pe față. Vremea in iasi, resedinta judetului iași, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in iasi actualizata vineri, 12 martie, 2021.

Pentru vremea iasi detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Vremea in iasi, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in iasi, romania si in lume prin vremea.com. Indicația indexului uv de la 0 la 2 înseamnă pericol scăzut din cauza razelor uv ale soarelui pentru persoana obișnuită. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul iasi: Citeste mai multe informatii despre clima orasului iasi sau vezi informatii despre ora locala in iasi.

Celsium Vremea In Iași Județul Iași Prognoza Meteo Pe Ore Pe 7 Sau 10 Zile
Celsium Vremea In Iași Județul Iași Prognoza Meteo Pe Ore Pe 7 Sau 10 Zile Source from : https://www.celsium.ro/vremea-iasi
Încărcarea vremii timp de 10 zile iasi, românia. Vremea in iasi, resedinta judetului iași, pe 15 zile, prognoza meteo pe ore si pe zile in iasi actualizata vineri, 12 martie, 2021. Gmt+1 (ora de iarna) trecerea la ora de vara 28 mar 2021. Vremea in iasi azi, maine si prognoza meteo iasi pe 10 zile is . Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 22 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 758 mm hg.

Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze meteorologice și institutul norvegian de meteorologie.

Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice. Încărcarea vremii timp de 10 zile iasi, românia. Vremea azi in iaşi, starea vremii maine in iaşi, prognoza meteo pe 7 zile pentru iaşi. Vantul va adia cu o briza moderata, avand viteza de 22 km/h din directia vsv, iar presiunea atmosferica va fi de 758 mm hg. Vremea in iasi are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 10 ºc.

Prognoza meteo detaliata pe ore contine pe scurt conditiile atmosferice. Azi, sâmbătă 13 februarie 2021 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 07:17:41 și apusul. Fii la curent cu starea vremii din iasi. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Vint usor 0.5 m/s umeditate 90% precipitatii:

Exclusiv Poli Iași Din Nou Fără Antrenor De Ce S Ar Fi Răzgandit Cristea Cum I A Refuzat Neagoe Pe Moldoveni
Exclusiv Poli Iași Din Nou Fără Antrenor De Ce S Ar Fi Răzgandit Cristea Cum I A Refuzat Neagoe Pe Moldoveni Source from : https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/poli-iasi-din-nou-fara-antrenor-de-ce-s-ar-fi-razgandit-cristea-cum-i-a-refuzat-neagoe-pe-moldoveni-998461
0 mm punctul de roua: Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează. Fii la curent cu starea vremii din iasi. Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. 08 ore 39 minute fus orar:

Vremea iași vremea pașcani vremea hârlău vremea podu iloaiei vremea târgu frumos.

Vremea in iasi are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 10 ºc. Vremea in iasi judetul iasi se actualizeaza in fiecare ora. 0 mm punctul de roua: Vremea iași vremea pașcani vremea hârlău vremea podu iloaiei vremea târgu frumos. Vremea in zona iasi vremea pe harta in zona iasi.

Posting Komentar untuk "Vremea La Iasi Pe Ore"